Norsk snapchat nakenbilder må ha det

norsk snapchat nakenbilder må ha det

av deg? Men du viser jo jentenes kjønnsorgan og pupper? Man må jo ta ansvar for det man gjør. Det er kanskje en veldig kjedelig situasjon å havne i nå, men husk at disse bildene blir kanskje ikke borte av seg selv om du ikke tar affære. Tenk deg godt om før du sender bildet, sier ekspert på sosiale medier. Brukerne raser over ny Snapchat-oppdatering, sosiale medier koker over etter den siste oppdateringen av bildedelingstjeneste Snapchat.

» Alle menn: Norsk snapchat nakenbilder må ha det

Hva skal jeg gjøre? Det er helt spekter av ting som kan ligge til grunn for at man gjør dette, sier Langfeldt og fortsetter Jeg synes jo ikke det høres så veldig lurt ut, og det er klart at dette kan slå tilbake på en selv.

Videos

He Can t resist my twerk and came too early! norsk snapchat nakenbilder må ha det Det er helt vanlige mennesker. De eksplisitte videoene viser Lasse i het omgang med flere ulike jenter. De intime bildene kan bli fanget opp, lagret og lagt ut på internett. Selv om de unge menneskene som deltar i videoene er myndige, har Clausen Moe en oppfordring: De må vite at det ikke bare er deres egen målgruppe som ser dette. Jeg baserer snappene på «multitasking» og det kan være alt fra å lese en avis, spise mat, pusse tennene, ordne på håret mens jeg har sex gjerne tre eller fire ting samtidig. Likevel kan brudd eldre kvinner yngre menn barbere ballene på disse få noen konsekvenser som å for eksempel bli utestengt fra tjenesten. Det det blir jeg ikke.

Kommentarer (1)

  1. norsk snapchat nakenbilder må ha det sier:

    Lasse legger ut seksuelle og drøye. Har du noen gang sendt et. Samtidig må jeg ivareta jentenes anonymitet.

Legg igjen et Svar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *